<< Tillbaka till Startsidan

19-05-29 Racingevents 2019 som inte får missas
Sommaren är högsäsong för vissa former av racing och för fanatiker är det ett underbart tillskott till det sköna (eller mindre sköna) vädret. Att spendera några timmar inne på soffan eller ute på altanen med hisnande racing kan inte beskrivas som annat än njutbart, men det är inte alltid så lätt att hålla koll på vad som händer. Därför har vi listat några av de events som man bara inte får missa sommaren 2019. Luta dig tillbaks, hämta hem bonusar från allvideoslots, och förbered dig på riktiga nagelbitare.Grand Prix
Formel 1 är en sann klassiker som uppskattas av många. Sommaren är fullspäckad av spännande lopp, och det återstår att se om Hamilton kammar hem ytterligare en vinst i år. Förra året vann han överlägset med hela 11 vunna lopp, och i år har han fått en hyfsad start med 3 vinster. Dock ligger finnen Bottas honom hack i häl. Det skiljer sig bara 7 poäng mellan dem i nuläget, sen är tappet stort. Betting på formel 1 kan vara ett trevligt sätt att förhöja spänningen. Se vilka sidor på allvideoslots som ger bäst bonus och sätt lite krydda på vardagen. Loppen i sommar körs i Montreal 7-9 juni, Le Castellet 21-23 juni, Spielberg 28-30 juni, Silverstone 12-14 juli, Hockenheim 26-28 juli och Budapest 2-4 augusti.World Endurance Championship
I juni går ett av världens mest prestigefyllda och galnaste lopp av stapeln, nämligen 24 Hours of Le Mans. Det markerar slutet för supersäsongen som sträckt sig från maj 2018 till juni 2019 med hela två vändor på Le Mans. Datumen man ska hålla koll på är 15-16 juni, och detta hisnande lopp är inte för de svagsinnade. Här pushar sig förare till sina yttersta gränser för att bevisa att de klarar av att köra runt en av världens farligaste banor under 24 timmar. Många regelverkssättande organisationer har motsatt sig loppet men än så länge har inga begränsningar implementerats. Sätt på kaffet och förbered dig på olidlig spänning!

MotoGP

Motorcykelfantaster kan glädja sig åt ett fullspäckad schema från MotoGP i sommar. Hela 7 lopp kommer köras mellan juni och augusti, så tillsammans med Grand Prix och Le Mans är sommaren räddad! Datumen som gäller är 2 juni, 16 juni, 30 juni, 7 juli, 4 augusti, 11 augusti och 25 augusti. Hittills leder spanjoren Marquez med 95 poäng över italienaren Dovizioso som ligger på 87 poäng. Marquez har tagit hem 3 lopp och ser ut att vara i otroligt bra form.

Det här är bara en bråkdel av allt underbart som har med motorsport att göra som dyker upp i tv-rutan i sommar. Racingbanor över hela landet kommer fyllas med bilar, så kolla in vad som händer nära dig och slit dig från världsscenen ett tag också. Det kommer hur som helst bli en fantastisk motorsommar!