Förarnas planer 2005
Nu kan du kan skicka in dina planer och resultat på E-mail
maria@motorsportivarmland.nu

Efterlyser era förarplaner för 2005!
Inser med lite påpekande att det är nytt år och efterlyser era förarplaner!!
Skicka in dem hit och glöm inte er hemsideadress, så länkar jag dit!

Tidigare planer:
2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2008


05-08-08 Per Berglund igång med Rallycrossen igen
Per Berglund, Torsby har haft drygt ett års sabbatsår, men har nu börjat "mjuka upp" sig. I helgen, 6/8, åkte han Svealandscupen i den Supernationella klassen och slutade femma i A-finalen. Även nästa helg planerar han start i Svealandscupen i Haninge.

Pers planer att att köra några mindre tävlingar i år och satsa på nästa år.

05-03-11 Patrik Sandell sammanfattar vintersäsongen 2005!
Efter att ha haft möjlighet att testa mycket och tävlat på lokal nivå under december månad kom vi väl förbered till vintersäsongen 2005. Testerna tillsammans med Robert Cameron - Öhlins och Michelin, gav verkligen resultat.

Mountain Rally Norway - Norska Mästerskapet -2005 15 januari.
Mountain Rally var första tävling som jag och Emil skrev egna noter på alvar, det gick över förväntan. Vi lyckades vinna klassen och vi blev även bästa 2-hjulsdrvna bil i mål. En bättre säsongsstart kan man inte få!

Rally Hadeland - Norska Mästerskapet - 2005. 29 januari.
Andra tävlingen med egna noter, dom brukar säga att första tävlingen känns som om det går över förväntan, andra lite sämre, den tredje kanon och det speglade av sig lite. Jag hade svårt att hitta rytmen i körningen och fick inte riktigt till det. Men vi slutade på en andra plats i klassen och kunde där med utöka ledningen i det norska mästerskapet.

Snow Rally Sweden - EM/SM/JSM/ClioCup - 2005. 4-5 februari.
Hemmatävling och SM, nu gäller det, tänkte vi innan start. Allt fungerade den helgen vi lyckades vinna allt som gick att vinna. EM/SM/JSM och Renault Clio Cup. Det kändes jätte bra och det blev min och Emils första SM seger tillsammans.

Uddeholm Swedish Rally - VM - 2005. 10-13 februar.
VM premiär, kanon tänkte vi, men det tog stopp redan efter 972 m på första sträckan. Växellådan kastade in handduken åt oss, det var en axel som gick av. Så här i efterhand så känns det ganska bra ändå, vi fick träna sträckorna. Nästa år kommer vi att ha riktigt bra noter, då blir det åka av!

Vinterpokalen - SM/JSM/Clio Cup - 2005. 26 februari.
Vinterpokalen i Sandviken, rally är kul när det går bra och det gjorde det även här. Tävlingen flöt på bra, vägen var lite smal på vissa ställen och det sågs på flera bilar som saknade både kofångare och övriga plastdetaljer. Vi vann tillslut klassen och precis som vi börjad vintern avslutade vi den också. Vi blev även här snabbast 2-hjulsdrivna bil i mål. Mina samarbetspartners ger mig framgång. TACK!

SM tabell efter vintersäsongen.
1, Patrik Sandell - Jämtland MK - Renault - 45p
2, Robin Sandberg - Ryds MK - Peugeot - 25p
3, Anders Karlsson - Säffle MC - Renault - 24p

Junior SM tabellen efter vintersäsongen.
1, Patrik Sandell - Jämtland MK - Renault - 30p
2, Simon Löfström - Östhammars MK - Renault - 19p
3, Peter Zachrisson - Säffle MC - Renault - 12p

Renault Clio Cup efter vintersäsongen.
1, Patrik Sandell - Jämtlands MK - Renault - 30p
2, Andreas Holmbom - Jämtlands MK - Renault - 21p
3, Daniel Gustafsson - SMK Uppsala - Renault - 17p

Norska Mästerskapet efter vintersäsongen.
1, Christian A Selmer NAF Asker- Renault - 66p
2, Patrik Sandell - Jämtlands MK - Renault - 53p
3, Steinar Jacobsen - NMK Eidsvoll - Peugut-306 -41p

Då tredje deltävlingen i Norge kolliderade med Sandviken, har vi poäng endast ifrån två deltävlingar!
Driver / Patrik Sandell.
"Winning is not all, it´s everything"

05-03-01 Peter Appelskog gipsad
Har väntat på en ny tank från England sen december månad, fick besked 21/2 från ”Poppo” på KBT att den äntligen kommit till Sverige (förseningen inte hans fel). Befann mig just då i Sälen på skidsemester och såg fram mot Lima´s fina tävling i mars. Men säg den glädje som varar, en timme senare stod jag på näsan ( snowboard !!! )

Och sitter idag med hela högerarmen gipsad. Så var det med den vintersäsongen, får väl komma igen till våren och träna lite grusåkning och vänta på nästa vintersäsong.
Peter Appelskog Östergyllen RC Ford Escort WRC

05-01-21 Robin Sandberg erbjuds köra Peugeot i SM
Som ni säkert vet var det stora framgångar för Team Green Rally under 2004 och Robin Sandberg har fått mycket stor uppmärksamhet i massmedia TV, radio, motor- och lokalpress....
Totalt kom ekipaget 4:a i de populära SuperCupen och hade chans till totalseger i hela serien, som tyvärr grusades av att multiremmen hoppade av i 2 av de sista tävlingarna. Det berodde på att en drivhjul "kantrade" när det blev mycket varmt och problemen fanns bara vid varm väderlek. I Viasat.s TV-bevakning av Supercupen var Robin och etanolbilen ständigt uppmärksammade.
Teamet visade även "framhjulen" i SM där man dock inte hade chans till topplacering bland de 4-hjulsdrivna WRC- bilarna som tävlar i samma klass (bilen "passar "tyvärr" inte in i någon SM klass). Det blev totalt en 10:e plats i SM och många 4 WD ekipage fick se sig slagna av den snabba etanolbilen med Robin bakom ratten. Bl..a visades och intervjuades Robin och etanolbilen i SVT rallybevakning efter sista tävlingen i Norrköping förra året.

För 2005 har Green rally planerat att sikta in sig på Supermästerskapet där Robin också visat att han har kapacitet att vinna med etanolbilen och hela denna serie kommer köras som planerat med etanolbilen i Team Green Rally.
För info se www.greenrally.nu

Robin kör peugeot i Rally SM?
Robins kunskaper som rallyförare och i samarbete med kartläsaren Ronnie Kindvall har nu gett eko i rallyvärlden och de har i dagarna erbjudits av det Svenska Peugeot- stallet att köra SM tävling med Peugeots 206 gr N bil i 2 liters klassen. Teamchefen för Peugeot är klart övertygad om att ekipaget är en stor aspirant till segern i denna klass.
I första hand gäller detta SM tävlingen i Östersund men Peugeot ser gärna en fortsättning om satsningen slår väl ut.

05-01-17 Längberg Motorsport har bytt bil
Vi har sålt Evo 3:an och Galanten. I stället har vi köpt en Mitsubishi Lancer Evo 5, grupp A. Vi kommer att åka Super Cup och några SM-tävlingar. Sen blir det nog ÖÖM, vi har en 2:a plats att försvara och kanske förbättra?
Förare Joakim Längberg
Codriver Henrik Carlsson
www.langbergmotorsport.just.nu

05-01-07 Robert Andersson om 2005
Mitt namn är Robert Andersson och jag har kört utbildningsrally i en Suzuki i två år. Jag tog ut min c-licens i oktober 2004 och lyckades pricka in sista Suzuki-tävlingen 23 oktober som gick i Skänninge, Marknadsnatta och där blev vi tvåa. Nu när vi har gått i genom hela bil. och med hjälp av nille på ultra motor så har vi lyckats att få i en helt ny motor så målet blir en topplacering 2005. Och även någon SM tävling hade vi tänkt att åka. Vi skall börja med vinterpokalen i Sandviken den 22 januari och eventuellt några små tävlingar. Vi får se hur länge pengarna räcker...
Förare: Robert Andersson
Co-driver: Kalle Kapten Karlsson (Har lånat brorsan kartläsare så länge)

www.rallyrickard.tk

05-01-06 Team Matti gör Comeback
VI GÖR COMEBACK
Helt i egen regi skall vi nu utreda huruvida min skadade arm fungerar ihop med det roligaste som finns - RALLY.
Vi kommer åka supercupens första tävling Klassikern, med start i Torsby. Enligt uppgift skall tävlingen gå på en del av de vägar jag vann min första SM-tävling på 1999.
Som redskap för detta har vi hyrt en SAAB 900 i grupp H, Vi kommer inte ha några mål på placeringar, utan kommer helt rikta in oss på att få organisation, notläsning, körning och min arm att fungera.
Men om vi “tar” nån volvo är ju det en bonus ;-) o sistaplatsen skall vi försöka undvika.
Fungerar det på Klassikern, så blir det nog en fortsättning på supercupen och lokala rallyn. Allt beroende på ekonomi och hälsa.
/ Matti Johansson VARA MK
/ Ronny Johansson VARA MK
www.teammatti.com

05-01-04 Markus Hällbos planer
Hejsan allt rallyfolk, hoppas allt är fint, här är allt fint å´ det är massor med nytt skoj på G´...... Bilen är mycket väl genomgången och jag är heltänd inför Bergslags..Läs noga nu... för Karin ska åka Svenska med Anders Johnsen i en Mitshu 6, Fränt va!!!! Vi kommer med mer detaljer senare för det ryktas även om ngn SM tävling.....HAHA, det tränas på hög nivå framför tv´n, jag tittar på hur jag kör vid träning å´ Karin läser noter till gamla tävlingar.....


Nu får vi hoppas att vädret håller i sig till Bergslags, äntligen är det dags. Vår hemsida är uppadterad, så ta en titt: ht/www.hallbo.com


05-01-02 Rallyrapport från Rydholm Motorsports garage
Nytt år, ny säsong. I skrivande stund håller vi på att förbereda oss för Bergslagsrallyt. Även om det ser ut att bli ett grusrally laddar vi som om det kommer att bli ett fint vinterrally. Den nya växellådan skall provköras under veckan och vi har varit i Tyskland och letat servicebuss. Inget napp ännu på den fronten, men vi hoppas att det löser sig snart.Bildsidan är uppdaterad med lite bilder.
www.rydholmmotorsport.tk

2004-12-29 Team Hedbergs närmaste evenemang blir..
Per-Henrik har ordnat ledigt genom en rockad med en medarbetare på sin arbetsplats och teamet kan genom detta vara med i Bollnäs och Eriksnäsbosprinten 6/1-05.
Även anmälan till Jämtrallyt 4-5/2 i Östersund är i dagarna på väg.
Sen var det tänkt att teamet skulle försöka köra någon tävling till som förberedelse innan Jämtrallyt, men det stämmer inte med ledigheter.
Så det blir att försöka få till lite extra träning på bana, antagligen i Bollnäs tillsammans med Lars Skoglund Bollnäs MK som också planerar start i Jämtrallyt, eller på SMK Söderhamns spolade folkrace bana ute på Helsinge Motorstadion om vi får tillstånd till detta.

04-12-24 Pierre Skytt siktar mot 1:a platsen i Suzuki Cup
Förare: Pierre Skytt
Co-driver: Patrick Larsson
Vi slutade 2:a i år, och tänker försöka oss på 1:a platsen -05. det kommer inte bli lätt med det tuffa motstånd som det är i en enhetsklass som Suzuki Cup. Efter lite översyn på bilen i vinter känner vi oss motiverade att starta upp säsongen med kvällstävlingen i Skutskär den 8/1. Efter det drar vi vidare till Kopparberg den 26/2, och avslutar vintersäsongen i Lima den 12/3. Totalt avgörs Cupen i 10 deltävlingar, 3 vinter och 7 sommartävlingar. Vi kommer att satsa på Cupen ett år till sen får vi se vad som händer.

God Jul och Gott Nytt År
Önskar
Pierre Skytt med team

04-12-23 Pettson´s Rallyteam väljer tävlingar på "hemmaplan"
Claes Pettersson med lillebror Anders i högerstolen från Mariestads Motorsällskap går in på sitt 29;e år som rallyekipage. Dom senaste 10 av dessa tävlande i Volvo Original. Med tanke på konkurens om tiden från familjen väljer rallybröderna tävlingar som klaras av på en dag. Tyvärr kommer nästa års Sverigeserien i Volvo Original att ta alldeles för mycket tid, vilket gör att vi istället väljer andra tävlingar. Med all respekt för asfalts-RS, kommer krutet att läggs på vanliga grus rallyn i Västra Bilsportförbundet.
Bilen en Volvo 244 GLT av årsmodell 1984 står tävlingsklar och väntar bara på snö och
kyla.

/Pettsons´s Rallyteam

04-12-22 Jonas Wigren har storrenoverat
Våra planer för 2005 är att åka Supercupen, Riksmästerskapet och Silverstonecup. Någon "mellan" tävling blir det också för att hålla rattrosten borta! Teamet blir detsamma som 2004. Mathias Gårdman i högerstolen. Bilen har stor renoverats från stötfångare till stötfångare!!

Nyårs helgen är det planerat ett test, sedan drar vi igång med Berslags!
GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!
Hoppas vi ses vid någon tävling!
Mvh Jonas Wigren
www.team4speed.nu

04-12-22 Lutar åt RM & lite annat för Oscarsson
Vi tar nya tag mellan bilkunderna (kul att sälja nya Mustang 300Hk fa..vad den går 434Nm!!) tiden räcker inte till riktigt till Hmmm känns det som

Vi har tagit hjälp av Finess i Eskilstuna med driftskötsel samt.ombyggn. av bilen (bilarna).2004 blev lite motigt med div problem typ transmission m..m Hinner jag kanske vi testar i Sveg (eller hos Joakim Alsin)Vi har skaffat ett täckt släp för skydda bilen bättre .Det lutar nog åt RM ( &ÖstgötaMästerskapet)trots att det lär bli däckslakt i Bergslagen eller?Kör även lite lokalt samt lite sprintar(förstås) Tycker farten varit hygglig emellanåt Det är ju kanonkul att köra Bilen som vi gjort lite förbättringar på bla bytt till större tankar (Vatten & Bensin) Brorsan Micke ska byta Block & V-låda på MK 2 Pärlan han haft 24 år!!!(den gröna)Jag ”snor” nog den nån tävling -05 o åker nåt! Vore kul med en riktig WRC framöver men men …
Kanske åker vi en del Back SM med ”Cossien”
Kul att Ford Scandinavia satsar på Fiestan nu !! (Jag har provat ST150 går kanon!!) Ett nyårslöfte jag är att få Brorsan tävla i Cosworthen ”prova ut den, du så kör jag sen” säger han. Tack för hjälp Håkan Benny,Henke,Tommy,Folke, Anders & Tomas (Gittan)!!! God Jul & Gott Nytt Motorsportår allihop & låt vara förskonade från olyckor i Svensk Motorsport 2005.

/www.oscarssonrally.com

04-12-15 Henrikssons Motorsport är igång igen!
Henriksson MotorSport.
Förare: Magnus Henriksson
Kartis: Staffan Lindberg
Bil: SAAB 93 Kit Car
Efter ett långt uppehåll är vi nu igång igen. Bilen är helt nyrenoverad och i toppskick. I helgen avverkade vi ett test hos Depå Grande och körde sedan Nuttevalsen i Östersund.
Vi har haft planer på att sälja bilen för att prova på fyrhjulsdrivet igen, men som det ser ut nu kör vi vidare i Saaben. 2005 kommer vi främst satsa på SM men kommer troligtvis även köra några tävlingar i SuperCupen.
Mvh/
www.mhmotorsport.com

04-12-13 Här kommer en liten Jul & Nyårs Hälsning från Team Linda Racing
Team Linda Racing har sålt sin Blåa Volvo 240 Gr H, till Christer Ax från Blekinge. Istället ska vi nu sätta tänderna i och bygga om den Volvo 940 Gr H som vi köpte under 2003. Sedan har vi köpt en 240 VOC till min (Lindas) lillebror Johan Pettersson som vi ska hjälpa igång under rallyåret 2005. Det blir nog en del åkande i kartläsarstolen tills vår 940 blir klar. Det är tänkt att Team Linda Racing och Daniel Jansson Rally Team ska dela på 940 när den blir klar.
Gott Nytt Rally År!!!
/Linda & Daniel

04-12-09 Lundbergs rallysport satsar mot JSM-guld...
Planerna för oss i Lundberg rallysport är att fortsätta våran satsning mot ett JSM guld innan 2006 är över.. vi jobbar just nu med att få iordning en ny renault clio sport fas2 (rs light) till säsong 2005..

04-12-05 Ronnie Gustavsson, Degerfors RC i en Mercedes
Ronnie Gustavsson, Degerfors RC Mercedes 190 2,3-16EVO GrH. Har till 2005 investerat i en Merca 190 efter att ha provat 4-krafsare ett år. Håller på att uppdatera bilen med nya bromsar, bromsvåg diffad bakaxel och
kanske färg.. Därtill håller jag på att bygga ett datasprut till motorn så den ska ge lite mer (ca300hk) som ska monteras i vinter/vår... Tillsammans med co-driver Cristoffer"Stoffe" Johnsson ska det satsas på Supercupen, Värmlandsserien och kanske Västras DM 2005.

04-12-03 Det ser "tjockt" ut för Jonas Ericsson
Tävlingskalendern för Jonas Ericsson motorsport ser tjock ut inför säsongen 2005! Vi satsar först & främst på att åka SM serien fullt ut, men tänkte även åka någraRM, SuperCup deltävlingar.

En stor grej vi satsar på i år är att åka Svenska rallyt! Men det är många bitar som måste falla på plats först, men det ser ljust ut! Bilen är densamma som förra året, dock lite uppdaterad nu när vi har åkt en säsong & har hunnit lärt oss den. Ja, vi hoppas på en bra säsong med fina vägar & bra tävlingar!
/Jonas Ericsson
hem.passagen.se/jonasericssonmotorsport/

04-12-02 Jonte in Sports satsar hårdare inför 2005
Här kommer en kort sammanfattning av vad som händer i teamet under slutet av
det här året och nästa år. Jonte In Sports satsar hårdare inför 2005. Vi kommer att starta i två lokala tävlingar under december månad 2004 och det blir Offerdalingen, arrangerad av Offerdals MK med start och mål i Tulleråsen och Nuttevalsen arrangerad av Jämtlands MK. Tanken med dessa tävlingar är att få upp tempot för kommande satsning, nämligen SuperCupen som blir 2005 års äventyr för teamets del. Vi inriktar oss på de tre första deltävlingarna som är vintertävlingar och tar därefter beslut om fortsatt deltagande i cupen utifrån resultaten.

Vidare satsar vi på att köra MNBF:s RS-cup under sommaren 2005. Men vi tittar på möjligheterna att tävla i någon större sommartävling och då förmodligen någon av SuperCupens deltävlingar, som vi nämnde tidigare.
Senaste nytt om teamet hittar ni alltid på www.jis.se
Med trevliga vinterhälsningar från Jonte In Sports genom
Codriver, Erik Persso

04-12-01 Micke Lindh om 2005
Nästa år är det Sverigeserien i VOC som gäller, skall även försöka hinna med och åka Värmlandsserien och Sommarserien i Volvo Original. Bilen blir den samma som 2004 , Volvo 242. Bilen är just nu isärskruvad för att gå över allt. Fall tid och pengar finns skall jag även försöka åka nån tävling utomlands, speciellt Finland lockar.
/Mvh
Micke Lindh med Kartläsare Fredrik Nilsson. Mk Team Westom

04-12-01 Kjell Hanson satsar på att försvara RM!
Vi sattsar i första hand på att försvara den totala RM segern, sen tänker vi kör Super Cupen i Vinter och om vi hänger med i topp fem så kör vi även Super Cupen i sommar. Eventuellt kommer vi även att satsa på Sydsvenska Mästerskapet (3:a totalt i år) om tävlingarna inte går samtidigt med RM och då ev. Super Cupen. Vi hade räknat med att få fram en sekventionell växellåda till nästa år för att hänga med WRC bilarna lite bättre men det värkar dra ut på tiden. Har vi tur kommer den till sommaren då kommer vi även att bygga en värre motor, det vågar vi inte fören vi har en bättre låda.
Mvh
www.khanssonmotorsport.se
Kjelle

04-12-01 Henrik Persson o Daniel Larsson Kullings MS om 2005
Inför 2005 är förväntningarna stora, mest pga att säsongen 2004 gick väldigt bra. Nu kommer dock konkurensen att hårdna när vi ska tävla som B-förare i såväl Sverigeserie som sommarserie i Volvo Original Cup. Vi har också planer på att göra några utlandsstarter om ekonomin tillåter, då står naturligtvis Finland o Tyskland högt upp önskelistan. Bilen nästa säsong blir den samma som 2004, dock blir det väl lite renovering i förebyggande syfte. Sponsorverksamheten ska vi också försöka utöka en aning, trots att det är ganska tufft.

Väl mött i skogen
Henrik Persson o Daniel Larsson Kullings MS
www.voc.se/henper

04-12-01 Anders Fredricsson om 2005
Egentligen skulle vi villa åka SM, EM-Nordic, Svenska och Finska VM Rallyna samt göra några inhopp i Brittiska Mästerskapet, men eftersom tävlingarna ligger som dom ligger så känns inte detta möjligt. Exempelvis så är SM i Sandviken den 22/1, EM i Rovaniemi 29-31/1, både SM/EM i Östersund och EM i Kongsvinger den 4-5/2 samt Svenska den 10-13/2 och att åka dessa 5 tävlingar på fyra helger känns inte möjligt. Därför kommer vi satsa på att åka vintertävlingarna i SM alltså Sandviken och Östersund därefter kanske vi åker Svenska vi har ju trots allt en sponsor som betalar det kalaset.
I april kommer vi sedan åka över till England eller rättare sagt Wales och köra första deltävlingen i Brittiska innan vi måste bestämma oss vilket mästerskap vi skall satsa vidare på. Deltävling tre i SM (SSR) och deltävling två i Brittiska krockar nämligen så ligger vi i topp i SM efter vintern så satsar vi kanske vidare på SM medan om det gått på tok här hemma så lämnar vi landet för resten av året och åker hela Brittiska Mästerskapet vilket innehåller åtta tävlingar som vi i så fall kommer att kompletterar med några småtävlingar där mellanrummet känns för långt mellan tävlingarna. I det fallet så kommer Clion bli kvar i England och skötas av vår engelska manager Steve King och hans ”grabbar”. Framtiden får utvisa hur det blir!
/Anders Fredricson
www.fahs.nu

04-11-30 Stig-Olov Walfridson kör wrc för första gången
2005 blir ett premiärår för Helmia Motorsport och Stig-Olov Walfridson. Han har köpt sig en wrc-bil, som han ska köra i privat regi (och med sponsorhjälp). Det är en gammal dröm som nu besannas. I första hand är det SM-serien som ska köras. Men givetvis kommer det även att bli VM-tävlingen på hemmaplan; Svenska rallyt.

Men just nu pågår bilbygget för fullt (på hemsidan kan man bland bilderna följa arbetets gång). Mekanikerna Sven-Inge Neby och P-O Persson håller för fullt på att montera ihop något som liknar en byggsats. Och man räknar med att bilen ska vara klar till jul. Premiärtävlingen beräknas bli MK Rattens Klassikern den 17 januari 2005.

Vänligen/ Helmia Motorsport
www.walfridsson.com

04-11-30 Planer 2005 Team Nils Johanson
2005 Kommer att bli ett spännande år. Nyss fyllda 18 år och ett färskt körkort (Har kört utbildningsrally i ca.2år). Vi kommer att köra sommarserien i VOC och så många andra tävlingar vi orkar med. Hoppas att även kunna göra någon utlandsstart. Bilen jag kommer att köra under 2005 är en nybyggd 740 VOC som vi tror kommer att vara mycket konkurenskraftig.

Vänligen// Nils Johanson

04-11-30 Johan Erikson Rally Team satsar på FM
Våra planer just nu inför rallyåret är att åka FM i NNBF och Supercupen.
Bilen är till försäljning och vi ska nog skaffa en bättre bil så att man kan
åka utomlands.
Mvh Johan Eriksson Rally Team
http://rally.init5.net/johan/

04-11-30 ”STARK” Mats Larsson förare och Daniel Andersson co-driver storsatsar
”STARK” Mats Larsson förare och Daniel Andersson co-driver Fagersta MK storsatsar vidare i Volvo Original 200, 5 men nu som A-förare. 940-PUMAN som vår guldfärgade tävlingsbil heter genomgår en välbehövlig genomgång för att attackera den kommande säsongen. Vi är ödmjuka men satsar oblygt på att total vinna Volvo Original SM som i år kommer att köra ihop med stora SM flera gånger. Mats och Daniel har inte totalvunnit någon SM tävling ännu men i år är det dags. Om ekonomin tillåter så åker vi någon tävling utomlands då helst Finland som verkar ha tokig publik och härliga sträckor. Vi hoppas på ett framgångsrikt 2005 och att vi ska få många roliga minnen från vår härliga sport RALLY.

Med vänlig hälsning
matRsport http://www.matsrsport.tk/


04-11-29 SkeppstedtMotorSport om 2005
SkeppstedtMotorSport är ett team som kört första året i Sverige-serien och Sommar-serien i Volvo Original Cup, förarklass C. Vi blev 3:a i båda två och planerar nu att bygga ny motor och göra andra nödvändiga justeringar (rikta och lacka kaross, byta bussningar osv.) för att vara "laddade" inför kommande säsong.
Plan; köra Sverige-serien och Sommar-serien och ev. någon mer tävling
Kolla vår hemsida; http://medlem.spray.se/skeppstedtmotorsport/

Med vänlig hälsning
SkeppstedtMotorSport / Staffan & Magnus

04-11-29 Nästa blir Nuttevalsen 11/12-04 JMK för team Hedberg

Teamet anmälda till Nuttevalsen 11/12-04 som Jämtlands MK arrangerar (se sponsor sida för länk). Men det är lite osäkert vem som kommer att sitta som kartläsare i skrivande stund. Lena som är ordinarie jobbar enligt schema och har inte lyckats att övertyga sin arbetskamrat att byta med henne den helgen. Men Lenas bror Larsa som läser åt Sven Sundberg (www.voc.se/svenolarsa) i Sven o Larsa Rallyteam finns tillgänglig då dessa är utan bil för tillfället så det ska lösa sig i vilket fall det än blir. Teamet har börjat att planera för 2005 lite lätt, men väntar med besked då man är lite sugen på en satsning Nordic West Euro Cup för säsongen, men det måste stämma med lediga helger då både P-H och Lena har arbeten som gör att man har problem med eventuella ledigheter för detta. Man tittar även på FM Nedre Norra BF och Volvo cupen i samma som kan vara intressant. Volvo original sommar serien är åxå av intresse. Men hur planerna blir för 2005 måste vi vänta med ett litet tag till när man får titta på hur arbetsschema ser ut för P-H och Lena och att det stämmer med tävlingskalender i dessa serier.

Med vänlig hälsning
Team Hedberg gnm//Osmo
http://voc.se/teamhedberg


04-11-29 Sven O Larsa Rallyteam: Vad händer närmast? Rally 2005?
Teamet har det lite tungt just nu. Ingen bil att tävla med och en ansträngd ekonomi som gör att man avhåller sig från tävlandet ett tag till. Bara det löser sig med bil och sponsorer som är villiga att hjälpa till ska man tillbaka i tävlingssammanhang är det sagt. Co-driver Larsa tittar lite på att eventuellt hoppa in som bisittare hos andra om det efterfrågas för att hålla sig i form. Larsa yrar samtidigt något konstigt om att bygga folkracebil samt licenstagning. Ingen har kollat "tempen" på honom än så det kan vara abstinensen på bensin och bristen på "karusellupplevelse" som satt sina spår och Sven vill följa med andra team och tävlande för att serva och hålla kontakten med sporten så länge.

MVH
Sven O Larsa Rallyteam gnm. Osmo
http://voc.se/svenolarsa